Természetes Életmód

Természetes Életmód

De hogyan érezd jól magad?

2021. július 21. - Haáz Hajnalka

Az előző írásomat úgy fejeztem be, hogy nem is biztos hogy elérsz a célba ha nem érzed jól magad a bőrödben.

De hogyan érezd jól magad ha ha beteg vagy,  tele vagy számlákkal, adósságokkal, problémákkal  nem azt az életet éled amit szeretnél?

Először is engedd el ezeket

Második lépés  tűzz ki magad elé egy célt. persze lehet a cél ezek megoldása, de inkább gondolkozz nagyban.Legyen egy ideális képed! Kivé akarsz válni? Milyen lenne az ideális életed ? Kik vegyenek körül? Mekkora lenne az ideális jövedelem szint ami fölé szeretnél menni? És kezd el ezt építeni. A problémáid csak kisebb nagyobb akadályok amiket menet közben elhárítasz vagy lehet hogy maguktól el is tűnnek majd.

Oké! megvan az ideális kép de mivel érd el?

Én a LifeCare céget és termékeit választottamlifecare1.png

Szerintem mindenre van benne MEGOLDÁS ami at EGÉSZ-ség fogalmát lefedi:

Fizikai, Szellemi, Lelki síkon

A Fizikaiba bele tartozik a testi jóllét és tárgyaink jó állapota. Ezt termékeivel el tudjuk érni. ide tartozik a pénz mennyiségünk is amit birtokolni akarunk, ezt pedig a Marketingtervével és Bónuszrendszerével tudjuk megvalósítani

A Szellemi síkon. Kihívások elé állít, amik elöl ha nem hátrálsz meg és lépésről lépésre teljesíted, fejlődni fogsz, egyre nagyobb képességeid lesznek

Lelki síkon pedig azzal hogy  segítesz másoknak jobban lenni ezeken a területeken ezért egyrészt te is jobban fogod magad érezni, másrészt magadhoz hasonló fejlődni vágyó BARÁTOKRA találsz

2021. 07.18.

217788129_178750080942138_3460962493440759748_n_1.png

...  48 éves elmúltam, de az életem most kezdődött el igazán, pedig volt már benne sok minden. 

Foglalkoztam már több MLM és Online munkával. kb 10 éve, de lehet hogy már több is. sok mindent tanultam és olvastam a témában, de valahogy nem volt átütő siker. Mint ahogy Írtam előző bejegyzésemben a LifeCare cégben is még az elején vagyok Assistant Silver direktori szinten. Először nekilendültem, másodszor felfutottam egy kis dombra ez volt a direktori szint. a hiba az volt hogy már készen akartam lenni. végig futni rajta és ennyi. Most van egy titkom amit kipróbálok, és majd leírom mi történik, De a lényege az a boldogság definíciójában rejlik, ami igy szól:

"Haladni egy ismert cél felé a nem kiismerhetetlen akadályokon felülkerekedve" LRH

Tehát  maga az út a lényeg..  Persze lehet hogy ezt mindenki tudja :) Ha nem érzed jól magad menet közben akkor sem fogod ha odaérsz.  Ha nem élvezed az utat azt sem fogod amit elértél :)  ha ugyan eléred...

...

 

Miről fogok írni?

Haáz Hajnalka vagyok.

Egészséges életmód híve vagyok- még ha  igazán csak most formálom magam ebbe az irányba- mindig is szerettem a természetes dolgokat. A blogomon is ezzel kapcsolatos írásokat osztok majd meg.

2 éve megismerkedtem a LifeCare vállalattal, amely pénzügyi és egészségügyi megoldásokat kínál bárki számára aki nyitott rá.  A termékei gazdaságosabb, minőségibb, egészségesebb mint amit általában a boltokban megvásárolni lehet. 

markak.png

Ez egy olyan rendszer ami  a Direkt ajánláson alapszik és a  lényege  a következő:

lenyeg.png

Kezdeti lelkesedésem néhány sikeres ajánlás után mégis alább hagyott, mert gyors megoldásban gondolkodtam és bár a termékeket tovább is használtam, hagyományos vállalkozásba kezdtem és ruhákat értékesítettem vásárokban és különböző helyeken ahol értékesítéssel azonnali pénzt tudtam keresni. Éppen kezdett fellendülni és átfordulni nyereségessé, amikor kitört a Pandémia. Pánikba estem, bezárkóztam hogy úgy védjem a szüleimet, nehogy haza hozzam nekik a vírus és hogy elveszítsem őket. Végül rövid időn belül, ráeszméltem hogy a megoldás mégis csak a LifeCare cég. Termékeit célzottan a megelőzés érdekében kezdtem vásárolni  és látni el vele a családomat. Meggyőződésemmé vált hogy ez most nagyobb aktualitását éli mint máskor, és teljes gőzzel munkába fogtam. 5 hónap alatt elértem a Directori szintet, ami már egy erős főállású jövedelemnek felet meg.

Sajnos ez után újra leálltam. Egy betegség miatt aminek következtében az orvosok azt mondták ne szedjek semmi mást mint amit ők mondanak. egy teljes bőrfelületen,még fejbőrön is kialakult ekcéma és erős bőrgyulladás amivel kórházba is kerültem .Ez a dolog hónapokig tartott. Az addig felépített jövedelem szint újra visszaesett. Végül amikor másodszorra is azt mondták vissza kéne feküdnöm. Úgy döntöttem hogy NEM. Végül találtam egy olyan orvost aki nem beszélt a BIO és természetes gyógymódok ellen. söt ajánlotta hogy szedjek Omega 3 at és D3 vitamint Ezeket itt is megtaláltam a LifeCare-nél. az omega3 az mellett hogy óvja a szívet és támogatja az agyi funkciókat, erős gyulladáscsökkentő hatása is van.

 

  

                 

Akár 60% KEDVEZMÉNY a második termék Life CareLife Impulse® D3 Komplex - Kód 7044 Life Care

Ezek mellett még használtam külsőleg a kenderolajos testápoló krémetet 

olyan esszenciális zsírsavakban gazdag

jelentős Omega 3, 6 és 9 et tartalmaz

serkenti a bőr regenerációját

intenzíven hidratál

                           Akár 51% KEDVEZMÉNY a második termék Life Care

A kender az emberiség által az egyik legrégebben alkalmazott növény, hiszen felhasználása több ezer évvel ezelőttre nyúlik vissza.
A kendermagolajat leginkább a kozmetikai termékekben alkalmazzák, hiszen olyan esszenciális zsírsavakban gazdag, amelyek fontos szerepet játszanak a bőr ápolásában és egészségének megőrzésében.
Hogy a kendermagolaj:
- rendkívül gazdag esszenciális zsírsavakban;
- jelentős mennyiségű Omega -3, -6 és -9-et tartalmaz;
- láthatóan javítja az irritált, száraz és kiszáradt bőr állapotát;
- segíthet az atópiás dermatitisz, psoriasis és ekcéma kezelésében.
A külső faktorokkal szemben szignifikáns bőrvédő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint antioxidáns profiljának köszönhetően döntő szerepet játszik az öregedésgátló folyamatokban is.

 

Az ekcéma elmúlt, már csak néhány folt ékeskedik rajtam, de azt is el fogják tüntetni a temékek :)

 

Újra nekiálltam hogy folytassam a munkát. ismét elkezdtek felmenni a statisztikák. Bár még nem megfelelő, de újra látom hogy ennek van jövője. Most eldöntöttem hogy többet nem hagyom magam megállítani.

A korlátainkat és a megállítások is csak azért vannak ott mert mi oda tesszük őket. Amin a figyelem ott az energia, az növekszik. ha a problémákra figyelünk abból lesz vagy nagyobb vagy több. ha a megoldásra akkor abból lesz több. ha a miérteket keressük, akár arra hogy miért ne csináljuk valamit vagy arra hogy miért igen, az gyarapszik. és ez minden másra is igaz  folyt köv

                  

süti beállítások módosítása